Flytta Motala

OBS! Alla möbler som vi kör kommer att vara inplastade på grund av säkerhet!

Flytta Motala

Slipp krångel, stress och tunga lyft nästa gång du ska flytta. Vi på Flytt Team Örebro tar gärna hand om allt och löser din flytt på bästa sätt. Du kan få hjälp med att packa ner dina möbler och ägodelar, bärhjälp samt transporten till din nya bostad. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen och anpassar oss efter varje enskild kund. Våra medarbetare är väl medvetna om att en flytt är en personlig upplevelse och behandlar alla dina ägodelar med största respekt och vårdnad. Vi är också lyhörda för dina behov och anpassar oss efter dina önskemål. Du ska känna dig helt trygg från första kontakt tills du är på plats i ditt nya hem.

flytthjälp

Stor erfarenhet av alla typer av flyttar

Vi utför flyttar varje dag och genom åren har vi samlat på oss erfarenhet som gör att hela processen flyter på så smidigt som möjligt. Det spelar ingen roll om det rör sig om en liten sommarstuga eller en större villa, vi är förberedda på allt. Du bestämmer själv om du vill ha hjälp med samtliga delar av flytten eller endast vissa moment. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som vi båda känner oss nöjda med. Vi plastar alltid in samtliga möbler vid transport för att skydda dem lite extra. Dessutom har vi en full flyttförsäkring från Trygg-Hansa så du kan känna att du är i goda händer. Om det låter intressant får du inte tveka att höra av dig för en kostnadsfri offert utan bindningskrav.

LÅT OSS HJÄLPA DIG MED FLYTTEN!

flyttstädning

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.