OM OSS

OBS! Alla möbler som vi kör kommer att vara inplastade på grund av säkerhet!
 

Flytt Team Örebro

Vi på Flytt Team i Örebro har sedan starten gjort allt för att din flytt ska bli så enkel som möjligt. Vi vill att du ska kunna slappna av och låta oss fokusera på allt det tunga och jobbiga. Det är därför du som kund har möjlighet att välja mellan ett flertal olika tjänster, inklusive flyttstäd och packning. Vi som driver företaget känner en stor passion för det vi gör och behandlar alla kunder med stor respekt och omtanke. En flytt är något väldigt personligt och emotionellt på många sätt och vi ser det som en ära att vara en del av detta.

Ett tryggt och säkert företag

När du anlitar oss ska du alltid känna att du är i goda och trygga händer. Därför har vi självfallet alla tillstånd och försäkringar som krävs i form av ansvarsförsäkring och yrkestillstånd. Vi är också registrerade för F-skatt. Vi är ett litet och familjärt företag som har möjlighet att se varje kund och lägga ner all den tid och fokus som krävs. Det betyder att du alltid kan ta kontakt med oss om det dyker upp några frågor under vårt samarbete. Det kan röra allt från själva flytten till om du har rätt till RUT-avdrag.

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika tjänster


Hos Flytt Team hjälper vi dig inte bara att frakta dina saker från A till B utan vi kan vara med dig hela vägen. Vi kan börja med att packa in alla möbler och saker, sedan transportera dem och slutligen packa upp i din nya lägenhet. Dessutom har du möjlighet att välja till flyttstäd i ditt gamla boende. Vi vill erbjuda en helhetslösning där vi sköter allt som har med din flytt att göra. Det inger en trygghet både för dig som kund och för oss själva..

LÅT OSS HJÄLPA DIG MED FLYTTEN!

flyttstädning

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.