Flyttfirma Karlstad

Välkommen till Flytt Team. Vi hjälper dig att utföra flytten på ett snabbt och enkelt sätt. Kontakta oss redan idag för att få en offert.

Flyttfirma Karlstad

Hos oss får du hjälp med din flytt till ett riktigt bra pris. Vi finns i Örebro och har hjälpt flera privatpersoner och företagare att flytta på ett smidigt och effektivt sätt sedan vi började vår firma. Nu ser vi fram emot att kunna hjälpa många fler. En flytt kan vara väldigt krävande på många sätt och vi vill därför göra det enkelt för folk att ta sitt bohag från A till B på ett billigt och bra sätt. Kontakta oss om du vill ha hjälp med din flytt.

VÅRA TJÄNSTER

FLYTTSTÄD

Vi erbjuder vanliga flyttjänster i form av att packa, bära, transportera samt uppackning av bohag om så önskas. Utöver det utför vi även flyttstädning så att du slipper lägga tid och energi på att städa den gamla bostaden eller arbetsplatsen. 

FLYTTHJÄLP

Att flytta kan vara mycket svårt och tidskrävande, därför är det bättre att låta oss ta hand om det så att du vet att dina tillhörigheter kommer fram säkert till ert nya hem. Hör av er till oss för att få flytthjälp, vi tar oss an både stora och små arbeten.

TRE TIPS INFÖR FLYTTEN

Att flytta tar tid, se till att du förbereder i tid och att du vet hur din flytt ska gå till. Om din flytt exempelvis kommer ta längre än ett dygn att genomföra kan det därför vara smart att packa ner det mest väsentliga så ni inte saknar viktiga prylar när ni väl kommit till ert nya hem eller kontor.

Passa på att rensa ut det du inte behöver och återvinn eller sälj vidare de. Detta kan vara smart eftersom du senare slipper packa upp gamla kläder eller pryar som ändå inte kommer användas.

Markera flyttlådorna med innehållet, detta gör att både våra medarbetare samt ni vet precis vad som finns i lådorna, vilket gör det enklare för oss att se vad som behöver behandlas med lite extra kärlek och försiktighet.

LÅT OSS HJÄLPA DIG MED FLYTTEN!

Använd rutavdraget

Om du vill ha vår hjälp till lägre pris kan vi varmt rekommendera att du använder rutavdraget. Läs gärna mer om vad som gäller för att få göra ett rutavdrag på Skatteverkets hemsida. Kom ihåg att det är ett skatteavdrag och inte något som går ut över vår ekonomi.

KONTAKTA OSS

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med en offertförfrågan. Det går bra att ringa eller mejla enligt uppgifterna nedan. Innan vi kan hjälpa dig att flytta får du först en offert så att du vet vad du kommer betala och vilka tjänster som ingår. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär.

 

flyttstädning

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.