Flyttstäd Strängnäs

Flyttstäd

Flyttstädningen kan vara ett av de större orosmomenten när du ska lämna din gamla bostad. Slappna av och överlåt allt till oss. Vi kan erbjuda en professionell flyttstädning där allt ingår, inklusive fönsterputsning. Du måste bara ha frostat av frysen innan vi anländer. Våra professionella medarbetare genomför en grundlig städning som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. På så sätt ser vi till att inte missa något och att din bostad går igenom en besiktning utan anmärkningar. Vi står även för alla redskap och medel så det är inget du behöver tänka på. Du kan istället fokusera fullt ut på ditt nästa kapitel i livet.

Erfarna städare som håller hög kvalitet

Våra erfarna medarbetare gör ingenting halvhjärtat utan ser till att lämna din gamla bostad i bästa skick för de som ska flytta in. Vi strävar efter att hålla samma höga kvalitet i allt vi gör och se till att alla inblandade blir nöjda. Det innebär att vi har en nära kundkontakt och att du alltid kan nå oss om det dyker upp några funderingar. Om du vill boka in en flyttstäd börjar du med att be om en kostnadsfri offert. Vill du sedan gå vidare kollar vi på tillgängligheten det datum du önskar. När vi kommer ut på plats vet vi exakt vad som ska göras. Har du några speciella instruktioner kan du lämna dem via telefon eller när du möter upp oss vid din bostad. Vi arbetar snabbt och effektivt och följer vår grundliga checklista med samtliga moment som ska utföras. Varmt välkommen med din förfrågan!

LÅT OSS HJÄLPA DIG MED FLYTTEN!

flyttstädning

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.